• Telefoonnummer0475-591505
 • Kraaiakkerweg 35a6081EK Haelen

Nieuws

Praktijknieuws


 • Coronavaccin en de anticonceptiepil

  Beste mensen, momenteel is er veel nieuws en onduidelijkheid wat betreft de coronavaccins van AstraZeneca en Janssen. Het nieuws wordt dan ook uitgelicht op trombose. Trombose is een zeldzame bijwerking van de coronavaccinaties, echter is trombose ook een bekende bijwerking van de anticonceptiepil die duizenden vrouwen in Nederland gebruiken.

  De anticonceptiepil en het coronavaccin van AstraZeneca hebben dus een ding gemeen: namelijk, de kans op het krijgen van een trombose.
  De kans op het krijgen van een trombose bij het coronavaccin van AstraZeneca 1 op de 50.000. En het krijgen van een trombose bij anticonceptiegebruik 1 op de 2500.

 • Nieuwe stagiaire doktersassistente

  Vanaf 26 april start Janine Meerts met haar stage bij ons in de praktijk. Janine zal 10 weken lang bij ons werkzaam zijn. Janine is 1e jaars student en volgt de opleiding aan de Gilde Opleidingen te Venlo.

 • Belangrijke mededeling betreffende de covid vaccinaties

  Beste mensen, de afgelopen tijd komt een overvloed aan telefoontjes binnen met vragen over wanneer mensen gevaccineerd worden. Begrijpelijk, echter is nadere informatie betreffende uw oproep ook niet bij ons bekend. In het belang van onze gewone zorg zouden wij u willen vragen hier niet over te bellen. Iedereen krijgt t.z.t. een oproep!

 • Nieuwe huisarts in opleiding

  Per 1 Maart 2021 is Tom van der Sterren gestart als huisarts in opleiding. Tom is al afgestudeerd als arts maar specialiseert zich nu tot huisarts. Na dit jaar zal Tom afgestudeerd zijn als huisarts.

 • Nieuwe stagiaire doktersassistente

  Vanaf 10 februari start Jade de la Bretoniere met haar stage bij ons in de praktijk. Jade zal 10 weken lang bij ons werkzaam zijn. Jade is 3e jaars student en volgt de opleiding aan de Gilde Opleidingen te Venlo.

 • Vakantie van 16 t/m 19 februari.

  Beste mensen, onze huisartsenpraktijk zal van 16 t/m 19 februari gesloten zijn. Voor klachten die niet kunnen wachten kunt u zich melden bij:
  Norg en Norg – Schulpen, huisartsen
  Kerkplein 7
  6081 BA Haelen
  Tel: 0475 – 595000